Tunnelmia torilta

Share |

Sunnuntai 12.4.2015 klo 14:38 - Terhi


Vaalit lähestyvät ja se näkyy siten, että enää ei Perussuomalaisten tarvitse olla torilla yksin – nyt siellä ovat kaikki muutkin. Aurinkoisessa kevätsäässä Nummelan tori suorastaan kuhisi ihmisiä. Vaaliteltoilla tarjottiin makkaraa, lettuja, kahvia ja pullaa. Lapset ja lapsenmieliset saivat ilmapalloja ja aikuisille jaettiin vaaliesitteitä ja lehtiä. Olen pannut merkille, että ihmiset ottavat mieluummin lehdet ja esitteet kassissa kuin sellaisenaan kädessä kannettaviksi. Eilenkin jaoimme kymmeniä lehtikasseja ja niitä jopa tultiin teltaltamme ihan pyytämään.

Keskustelut olivat jälleen antoisia ja mielenkiintoisia. Mieleenpainuvinta oli kun ulkomaalainen mies tuli englanniksi kysymään vaaliteemoistamme. Arkipäivän tilanteista olen aina selvinnyt englannilla vallan mainiosti, mutta politiikan kuvioita en ole koskaan ennen englanniksi joutunut selventämään. Olihan se melkoista hakemista, mutta kaiketi asiat tulivat selviksi ja mies kiitteli poistuessaan. Keskustelin myös venäläisnaisen kanssa ja hän harmitteli kovasti sitä, ettei saa vielä näissä vaaleissa äänestää, koska on asunut Suomessa liian vähän aikaa. Hänellä oli vaunuissa aivan ihana puolivuotias poika joka palkitsi minut leveällä hymyllä, kun kiinnitin vaunujen työntöaisaan sinisen ilmapallon.

Teltallamme vierailivat myös puolueen puheenjohtaja Timo Soini ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo. Timon läsnäolo vetää aina väkeä, kuten kuvista voitte todeta.

p4112024.jpg

potretti_11042015.jpg

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini